Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HOLYCIDE - bemutatták új dalukat az Avulsed énekesével felálló spanyol thrasherek


2016-12-21

A Dave Rotten (Avulsed) énekes által vezetett Holycide 'Annihilate... Then Ask!' címmel vette fel első nagylemezét.

A Holycide új lemezét 2017. február elsején adja ki az Xtreem Music Records. Jelenleg a hanganyag keverése zajlik, de a lemezborítót - amit Andrei Bouzikov tervezett - már bemutatta a banda (lentebb megtekinthető).

Az 'Annihilate... Then Ask!' albumra kilenc vadonatúj dal, plusz egy Detente-feldolgozás került fel. A dalokat a Blood Cadillac Stúdióban rögzítette a banda, Andy C. producelésében és keverésében. A zenekar - a stúdiós munkálatok költségeinek fedezése végett - a rajongók támogatását kéri.

A Holycide közleménye így szól: "Eleinte nem tudtuk eldönteni, hogy absztrakt, transzcendentális, modern vagy valamilyen poszt-stílusú borítóval lehetne leginkább demonstrálni azt, hogy bandánk egy kibaszottul fasza albumot rakott le az asztalra, de a végén győzött a velünk született idiótaság, és - lévén egy modernitások nélküli thrash-banda vagyunk - ügy döntöttünk, hogy egy totálisan '80-as évek hatású thrasher képet kiviteleztetünk!! A zene kapcsán csak annyit mondanánk: biztosak lehettek benne, hogy ez az album még az előző EP-nél is faszábban szól!".

Az album immáron előrendelhető különféle exkluzív formátumban, a banda által létrehozott Indiegogo-kampány oldalán. Ízelítőképp alább megtekinthető és meghallgatható az új lemez címadója és annak szöveges klipje, valamint a 'Deserve To Be Erased' című szám.

Hamarosan jönnek a további részletek...

A Holycide 'Toxic Mutation' címmel adta ki debütáló mini-albumát, 2015. február 10-én. Erről bővebben itt írtunk.


HOLYCIDE - bemutatták új dalukat az Avulsed énekesével felálló spanyol thrasherek
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás