Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

STATUS QUO - október végén megjelenik az 'Aquostic' sorozat második része


2016-10-07

A brit veterán rockerek 'Aquostic II - That's A Fact!' címmel adják ki új akusztikus albumukat, amiről immáron elérhető a címadó dal koncert-felvételének premierje.

Az 'Aquostic II - That’s A Fact!' október 21-én lát napvilágot, az earMUSIC kiadó jóvoltából. A kiadvány elérhető lesz CD-n, limitált dupla bakeliten, valamint deluxe dupla CD-s változatban. A lemezre három vadonatúj dal is felkerült (ebből kettő a normál CD-s verzión, három-három pedig a dupla lemezeken szerepel); de ezek mellett "a legnagyobb Quo-klasszikusok gondosan kiválogatott, újragondolt, újrahangszerelt változatai" is megtalálhatók lesznek az albumokon. "Így szól jelenben élő, jövő felé tekintő, és múltat tisztelő rockbanda" - olvashatók a kiadó közleményében.

A lemez címadó dalának hivatalos koncert-videója (amit a londoni Union Chapel-beli koncert során vettek fel, szeptember elején) lentebb megtekinthető. Akik digitális formában előrendelik a lemezt, azok ingyenesen le is tölthetik ezt a számot.

Íme az 'Aquostic II - That’s A Fact!' dallistája:

01. That's A Fact
02. Roll Over Lay Down
03. Dear John
04. In the Army Now
05. Hold You Back
06. One For The Road
07. Backwater
08. One Of Everything
09. Belavista Man
10. Lover Of The Human Race
11. Ice In The Sun
12. Mess Of The Blues
13. Jam Side Down
14. Resurrection

Az 'Aquostic' sorozat első része éppen két évvel ezelőtt jelent meg. Az akusztikus albumot 2015 januárjára aranylemezzé nyilvánították.

A Status Quo - amit Rick Parfitt mellett Francis Rossi énekes vezet - nemrég jelentette be, hogy még egy utolsó turnét lebonyolítanak; utána azonban végleg szögre akasztják hangszereiket.


STATUS QUO - október végén megjelenik az 'Aquostic' sorozat második része
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás