Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Syncretism' címmel jelenik meg az új SINISTER album, amihez itt az első klip-premier!


2017-02-07

A negyedévszázad-fordulót ünneplő veterán holland death metal csapat a Massacre Records révén adja ki következő stúdióalbumát, 2017. február 24-én.

A 'Syncretism' album producelését, keverését és maszterizálását a neves Jörg Uken végezte, a Soundlodge Stúdió falai között. A band ezúttal is az orosz művész, Alex Tartsus szolgálatait bérelte fel, a lemezborító illusztrálása végett.

"A szentségtörés egy újabb eposzát alkottuk meg" - közölte a banda. "A Sinister továbbra is a legsötétebb vallások és rituálék kitartó támogatója. Gyilkos riffek, mennydörgő dobok és különleges dimenziók formálják ezt a zord atmoszférát! Egyenesen a föld alól szállítjuk nektek a 'Syncretism' albumot, ami színtiszta death metal zenéval van tele!".

A Sinister 13. stúdióalbuma az első a banda történetében, amit Ricardo Falcon gitáros és Ghislain van der Ste basszusgitáros részvételével rögzítettek - mindketten 2016-ban érkeztek a csapatba.

A 'Syncretism' megjelenik normál CD-n, 2CD-s digipakban (egy bónusz dallal), valamint digitális formában, 2017. február 24-én, a Massacre Records jóvoltából, a lent látható borítóval és az alábbi dallistával:

01. Neurophobic
02. Convulsion of Christ
03. Blood Soaked Domain
04. Dominance by Acquisition
05. Syncretism
06. Black Slithering Mass
07. Rite of the Blood Eagle
08. The Canonical Rights
09. Confession Before Slaughter

Íme a 'Blood Soaked Domain' című szám, valamint a 'Neurophobic' dal videoklipjének premierje:

A Sinister - fennállásának 25. évfordulója alkalmából - 2015 nyarán kiadott egy 'Dark Memorials' című albumot, amire 13 tétel került fel - ebből 11 különféle feldolgozás, kettő pedig korábbi dal, újra-rögzített formában (ezeket már az új felállással, Ron van de Polder gitárossal kiegészülve vette fel a banda). Minderről bővebben itt írtunk.


'Syncretism' címmel jelenik meg az új SINISTER album, amihez itt az első klip-premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás