Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SIX FEET UNDER - hallgasd végig a 'Torment' albumot!


2017-02-25

A Six Feet Under 12. stúdióalbumát február 24-én adta ki a Metal Blade Records. A lemez most teljes egészében elérhető vált, meghallgatás céljából.

Egy előzetes közlemény szerint a 'Torment' album "rengeteg klasszikus SFU-groove hallható, de rajongók ezúttal felfedezhetnek durva, agresszív témákat, sőt modern blast beat-eket is. Kétségkívül ez a Six Feet Under leghalálosabb formája".

A 'Torment' dalait az örökös frontember, Chris Barnes, valamint Jeff Hughell basszusgitáros / gitáros (Brain Drill) szerezte. A felvételeknél Marco Pitruzzella dobos (Brain Drill, Sleep Terror). Barnes könnyen felismerhető, de minden eddiginél aggresszívabb halálhörgései, valamint a két zenész egyedi death metal-stílusának ötvözete teszi a 'Torment' albumot a SFU-diszkográfia kiemelkedő elemévé.

Barnes elmondta a 'Torment' kapcsán: "Szerencsésnek érzem magam, hogy karrierem során számos jelentős albumot tettem le az asztalra. Ennek persze az az elsőszámú oka, hogy az évek során tehetségesebbnél tehetségesebb zenészekkel dolgozhattam együtt. Új albumunk, a 'Torment' - érzésem szerint - ismét egy ilyen anyag. Jeff Hughell ezúttal is rendkívül fantasztikus zenei témákkal állt elő - ezekre nem volt nehéz szöveget és vokálokat írnom; szóval remekül működött most is a kollaboráció. Tudom, hogy a legtöbb zenész állandóan azt mondja, 'Ez az eddigi legjobb lemezem'... én épp ezért nem fogom ezt mondani. Mindenkinek megvan a maga kedvence, én azonban annyira élvezem az alkotást, és annyira belelendültem a dologba az utóbbi időben, hogy most azt érzem, ezzel az albummal sikerült beteljesülnünk".

A lemez lent látható borítóját Septian Devenum tervezte. Barnes ennek kapcsán elmondta: "Dalszövegek tekintetében az album minden dalához tartozik egy kisebb-nagyobb részlet ezen a képen. Hasonló gyakorlatot hajtottunk tehát most végre, mint a 'Bringer Of Blood' album esetében. A 'Torment' munkálatai meglehetősen élvezetesek voltak; jó móka volt kidolgozni az összes apró részletet - reméljük, mindezt a rajongók is értékelik majd".

A neves Chris "Zeuss" Harris által kevert 'Torment' tracklistája így néz ki:

01. Sacrificial Kill
02. Exploratory Homicide
03. The Separation Of Flesh From Bone
04. Schizomaniac
05. Skeleton
06. Knife Through The Skull
07. Slaughtered As They Slept
08. In The Process Of Decomposing
09. Funeral Mask
10. Obsidian
11. Bloody Underwear
12. Roots Of Evil

Lentebb elérhető a 'Sacrificial Kill' című szám "nyugalom megzavarására alkalmas" szöveges videója, valamint az 'Exploratory Homicide' frissen megjelent playthrough-videója, amit Jeff Hughell gitáros-basszer demonstrál. Szintén alább hallgatható meg a 'The Separation Of Flesh From Bone' című szám, és érhető el a 'Schizomaniac' hivatalos, teljes bandás playthrough-klipje.

A Six Feet Under tavaly decemberben lebonyolított egy exkluzív turnét, klasszikus debütáló albuma, a 'Haunted' megjelenésének 21. évfordulója alkalmából. Hamarosan bejelentik a 'Torment' lemezbemutató körútjának dátumait és állomásait is.

A teljes albumot az alábbi lejátszón lehet meghallgatni:

A Six Feet Under nemrég kiadta válogatás-album sorozatának újabb részét, ami 'Graveyard Classics IV: The Number Of The Priest' címmel jelent meg, 2016. május 27-én. Erről bővebben itt írtunk.


SIX FEET UNDER - hallgasd végig a 'Torment' albumot!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás