Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az OBITUARY 10. stúdióalbumának munkálatait összefoglaló videó-sorozat második része!


2017-03-23

A floridai death metalista Obituary március 17-én adta ki új nagylemezét, a Relapse jóvoltából.

A 2014-es 'Inked In Blood' album folytatása "azt bizonygatja, hogy az Obituary továbbra sem mutatja a leállás semmi jelét; ezentúl a death metal királyaiként uralják a műfajt". A banda saját, Tampa-beli stúdiójában rögzített 'Obituary' album egy "tíz-számos, csonttörő tour de force, ami épp olyan könyörtelen, súlyos és fertőző, mint bármi, amit a banda az elmúlt 30 év alatt kiadott".

Az 'Obituary' borítóját Andreas Marschall tervezte. Íme a mű és a tracklista:

01. Brave
02. Sentence Day
03. A Lesson In Vengeance
04. End It Now
05. Kneel Before Me
06. It Lives
07. Betrayed
08. Turned To Stone
09. Straight To Hell
10. Ten Thousand Ways To Die

"Dalszerzés közben az album és maguk a dalok címe, az utolsó dolog, amit kitalálunk" - nyilatkozta nemrég John Tardy énekes. "Ettől függetlenül tudjuk, hogy a dalok önmagukban a legfontosabbak egy-egy album esetében; és mivel ez a tizedik lemezünk, és elérkeztünk karrierünk harmadik évtizedéhez, úgy döntöttünk, itt az idő, hogy valamit saját magunkról is elnevezzünk. Ez pedig egyértelműen azzal jár, hogy egy gyilkos borítót kell prezentálnunk - ehhez természetesen ezúttal is Andreas Marschall-t kértük fel; ő pedig előállt egy fasza, epikus logóval".

Íme az album hivatalos ízelítője, valamint az első hivatalos dal-premierek, a 'Sentence Day' (plusz annak gitáros playthrough-videója), az 'A Lesson In Vengeance', és a 'Turned To Stone' szöveges klipje (lentebb a teljes album meghallgatható):

Alább megtekinthető az album munkálatait összefoglaló dokumentációs sorozat első két része:

A nagylemez felvezetéseképpen az Obituary tavaly októberben kiadott egy speciális, 'Ten Thousand Ways To Die' című albumot, amire két vadonatúj stúdió-felvétel, valamint néhány klasszikus dal koncert-verziója került fel (ez utóbbiakat a 2015-ös 'Inked In Blood' turné során rögzítették). Erről bővebben itt írtunk. Újabban megjelent a 'Ten Thousand Ways To Die' címadó dalának hivatalos animációs videoklipje, amit (hasonlóan a 'Violence' videójához) Gróf Balázs készített - a premier lentebb elérhető.

Az Obituary tavasszal a Decibel magazin 2017-es turnéja keretében járja az Államokat, a Kreator, a Horrendous és a Midnight zenekarok társaságában.


Itt az OBITUARY 10. stúdióalbumának munkálatait összefoglaló videó-sorozat második része!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás