Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Hallowed Ground' címmel tett közzé új szöveges klipet a NIGHT DEMON


2017-04-07

A kaliforniai metal-trió nemrég felvette 2015-ös debüt-albuma, a 'Curse of the Damned' folytatását...

A Night Demon új, 'Darkness Remains' című albumát április 21-én adja ki a Century Media Records.

A banda friss közleménye így szól: "Épp itt van már az ideje, hogy a Night Demon új albummal jelentkezzen! Az elmúlt két év forgószélként telt el, miközben körbeturnéztuk a világot, a 'Curse of the Damned' bemutatásával. Az volt az elsődleges célunk, hogy a rajongók elejétől a végéig, minden részletét megismerjék ennek a lemeznek, és a lehető legtöbb helyen láthassanak minket élőben is. Mindeközben persze készült az újabb lemez - a 'Darkness Remains' dalait közel egy éven át írtuk és rögzítettük. Most eljött az idő, hogy rászabadítsuk a világra ezt a szörnyeteget is! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ezután is folytatódhat világkörüli kalandozásunk; és a régi, valamint az új rajongók is friss heavy metal-himnuszokkal gazdagodhatnak. A Night Demon eljön értetek 2017-ben!".

A 'Darkness Remains' előrendelhető többek közt limitált digipak CD-n, LP-n és digitális deluxe változatban (bónusz dalokkal kiegészítve).

A tracklista:
01. Welcome To The Night
02. Hallowed Ground
03. Maiden Hell
04. Stranger In The Room
05. Life On The Run
06. Dawn Rider
07. Black Widow
08. On Your Own
09. Flight Of The Manticore
10. Darkness Remains
11. We Will Rock You (Queen feldolgozás) (bónusz track)
12. Turn Up The Night (Black Sabbath feldolgozás) (bónusz track)

A 'Darkness Remains' promóciójával első körben a legendás Anvil előzenekaraként turnézik a Night Demon. Az USA-turné március 2-án indult Boston-ban, és április 9-én ér véget, Cleveland-ben. A banda ezen felül egy exkluzív lemezbemutatót bulit is megrendez, április 17-én, Los Angeles-ben. A körút apropójából bemutatták a vadonatúj, 'Welcome To The Night' című single-dal hivatalos videoklipjét - ez lentebb elérhető.

A csapat mindemellett egy jótékonysági programban is részt vesz: a Metal Cares kampányról bővebben itt lehet informálódni.

Alább megtekinthető a 'Hallowed Ground' dalszöveges videója is:

A Night Demon zenéje elsősorban olyan old-school metal-legendák korai éráiból eredeztethető, mint az Iron Maiden, a Metallica, a Diamond Head, az Angel Witch, a Riot és a Saxon, de stílusukra nagy hatással volt például a The Misfits is. Attól függetlenül, hogy a három tag [Jarvis Leatherby (basszusgitár, ének), Brent Woodward (gitár) és Dusty Squires (dobok)] büszke ezekre az inspirációkra, zenéjük többféle szempontból mégis modern és kortárs metalnak nevezhető.

A zenekar 2015 januárjában adta ki debütáló, 'Curse of the Damned' című albumát, amiről bővebben itt írtunk.


'Hallowed Ground' címmel tett közzé új szöveges klipet a NIGHT DEMON
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás