Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videojáték készült az ötödik, 'Contingent' című PYRAMAZE album koncepciójából


2017-08-08

A dán prog-power banda - melynek tagja a híres producer, Jacob Hansen - 'Contingent' címmel jelentette meg új nagylemezét, április 28-án, az Inner Wound Recordings jóvoltából. Most egy új videojátékot is bemutatott a banda.
 

A 'Contingent' albummal - ami a 2015-ös 'Disciples of the Sun' folytatása - a Pyramaze ismét szintet lépett, mind hangzás, mind dalszerzői munka, mind pedig sikeres kísérletezés tekintetében. A dán csapat persze továbbra is a modern filmzenék elemeit ötvözi progresszív metalista riffekkel és felejthetetlen dallamokkal, melyek minden hallgatót szó nélkül hagynak! A grandiózus, epikus 'Contingent' album egy poszt-apokaliptikus koncepción alapszik, melyet napjaink megtörtént borzalmai, valamint az emberi lélek folyamatos küzdelmei, és a mélyen bennünk rejlő, mindannyiónkat összekötő testvériség ihletett. Az új dalokat természetesen ezúttal is maga a banda gitárosa / basszerosa / dalszerzője, a nemzetközi szinten is elismert hangmérnök, Jacob Hansen (Volbeat, Amaranthe, Epica, Evergrey, stb.) producelte, keverte és maszterizálta.

A 'Contingent' - aminek első ízelítője alább érhető el - borítója és dallistája így néz ki:

01. Land Of Information
02. Kingdom Of Solace
03. Star Men
04. A World Divided
05. Nemesis
06. Contingent - Part I: The Campaign
07. 20 Second Century
08. Obsession
09. Heir Apparent
10. Contingent - Part II: The Hammer of Remnant
11. Under Restraint
12. The Tides That Won't Change
13. Symphony of Tears

2017 augusztusában a banda bemutatta az album koncepcióját feldolgozó, Pyramaze - The Game c. videojátékot, amit a német Impawsible Games cég fejlesztett. A játék elérhető közvetlen a zenekar honlapján.

A lemezről elsőként a '20 Second Century' dal szöveges videója debütált; majd hasonló formában megjelent a 'Kingdom Of Solace' és a 'Star Men' című szám is. Íme a premierek:

A legújabb videoklip - amit Chance White rendezett - itt tekinthető meg:

Néhány héttel a megjelenést követően bemutatták a 'The Tides That Won’t Change' című szám lyric-videóját is, majd az 'Obsession' szöveges klipjét is:

A Pyramaze előző, 2015. május 22-én megjelent 'Disciples of the Sun' albumán mutatkozott be a csapat új énekese, Terje Harøy (Teodor Tuff). A 'Disciples Of The Sun' felvételei során emellett ezúttal is egy neves felállás gyűlt össze: az új vokalistát gitáron és basszusgitáron a legendás Jacob Hansen; billentyűkön Jonah W. (Echoterra); ritmusgitáron Toke Skjønnemand; dobokon pedig Morten Gade Sørensen (Anubis Gate, Wuthering Heights) kíséri. Ugyanezen a tehetséges zenészek játéka hallható az új, 'Contingent' című albumon is.

 

Videojáték készült az ötödik, 'Contingent' című PYRAMAZE album koncepciójából
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás