Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Visszatért az egykori gitáros a DENIED zenekarba


2017-05-05

A svéd heavy / thrash metal bandába visszatért a korábbi szólógitáros, Chris Vowden, aki eredetileg 2009 és 2015 között volt a csapat tagja.

"Örömmel jelentjük be, hogy Chris Vowden visszatért a bandába! Régóta hiányoltuk már testvérünket, de most végre újra otthonunkban köszönthetjük őt! Hölgyeink és uraink, üdvözöljétek Ti is Chris Vowden-t! Chris mindig is komoly erőfeszítéseket tett bandánk hangzásának tökéletesítése érdekében, köszönhetően mérhetetlen zenészi tehetségének. Arról nem is beszélve, hogy ha dalszöveg írásról és dalszerzésről van szó, szintén kivételes képességeket prezentál. Még egyszer köszöntjük őt; most pediginduljon a támadás!".

A Denied 2015 októberében mutatta be új (előző) énekesét, Germán Pascual (ex-Narnia, Divinefire, Minds Eye, Empire 21) személyében. Pascual azonban nem sokáig állt a banda élén: kevesebb mint egy év után leváltotta őt Andreas Larsson (Twins Crew).

A Pete Dolls dobost, Tomas Holtinkoski basszusgitárost és Andreas "Andy" Carlsson ritmusgitárost is soraiban tudó Denied a közeljövőben adja ki új nagylemezét, melyet a legutóbbi single címadójaként 'Three Degrees of Evil'-nek neveztek el. Az albumot Fredrik Folkare (Unleashed) produceli; a felvételek a Dugout Productions Stúdióban zajlanak.

További infók az albumról hamarosan; addig is a lenti lejátszón elérhető a banda utolsó klipje (amit még Johan Fahlberg énekessel forgattak.

A Denied zenekart 2003-ban alapította Andreas Carlsson, aki a heavy metal iránti elkötelezettségének szerett volna eleget tenni. Álma 2005-ben meg is valósult - ekkor adták ki első nagylemezüket, a 'Seven Times Your Sin' című anyagot, mellyel kisebb helyi klubokban léptek fel. 2008-ban, egy tagcserét követően (ekkor érkezett Robert Stellmar basszer és Pete Dolls dobos) megjelent második lemezük, a 'New Army For The Old Revolution'. A bandához 2009-ben csatlakozott a Jaded Heart énekese, Fahlberg, valamint ekkor érkezett Chris Vowden gitáros is. 2011-ben Stellmar kilépett; helyére érkezett Isaksson - így alakult ki a Denied legutóbbi stabil felállása, mely 2013 januárjában adta ki harmadik lemezét, 'Let Them Burn' címmel, a Sliptrick Records jóvoltából.


Visszatért az egykori gitáros a DENIED zenekarba
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás