Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó: Teljes felvétel a HELION PRIME Sacramento-beli koncertjéről


2017-07-04

A Sacramento-ból származó "sci-fi power metal" együttes szülővárosában lépett fel július 2-án, vasárnap, a Colony klubban. A teljes koncertről a Capital Chaos TV készített felvételt:

A banda április végén megosztotta vadonatúj single-dalát, a 'Remnants Of Stars'-t, ami immáron elérhető digitális formában, az AFM Records jóvoltából. Az új dal kapcsán Jason Ashcraft gitáros korábban így nyilatkozott: "Nagyon izgatott vagyok, mivel egy fantasztikus új nótát hoztunk össze! Érezhető rajta a tipikus Helion Prime-hangzás, de ugyanakkor új elemek is felfedezhetők az elegyben. Új énekesnőnk, Kayla hangja roppantul erőteljes és ütős - sötét, blues-os hatása még színesebbé teszi a számot. Alex dob-témái természetesen ismét grandiózusan szólnak - egyszóval mindenki jócskán kitett magáért! Nem mellesleg ebben a dalban mutatkozik be Chad Anderson is, aki szintén nagyszerű dolgokat művel a gitárjával. Úgy érzem, fényes jövő áll előttünk ezzel a felállással!".

A 'Remnants Of Stars' a Helion Prime második nagylemezén kap helyet, aminek megjelenése 2017 végére / 2018 elejére várható, 'The Terror of Saibot' címmel. Erről bővebb infók hamarosan...

Az előző énekesnő, Heather Michele 2016. december 13-án jelentette be, hogy kilép a Helion Prime zenekarból (erről bővebben itt írtunk). Egy hét sem kellett, és a banda meg is találta eredeti front-asszonya utódját; méghozzá a Witch Mountain együttesből ismert Kayla Dixon személyében.

"A Helion Prime boldogan mutatja be új énekesnőjét, Kayla Dixon-t!! Fogadjátok ti szeretettel ezt a tehetséges lányt, akinek lenyűgöző megjelenése és páratlan képességei kétségkívül tökéletesen passzolnak a Helion Prime zenéjéhez! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy vele dolgozhatunk a jövőben! Figyeljétek Kayla bemutatkozó videóját!" - közölte korábban a banda.

A mindössze 21 éves Kayla Dixon 13 éves korában kezdte pályafutását, egy washingtoni jazz-bandában. Később helyi színházakban is fellépett, mint táncos és színész; lévén zenei / színház-szakon végzett az Interlochen Művészeti Egyetemen. Metalzenei karrierje 2015-ben indult, amikor belépett az 1997 óta aktív, portlandi doom metal csapatba, a Witch Mountain-ba, mellyel mindeddig egy kislemezt rögzített 'Burn You Down' címen.

Íme Kayla bemutatkozása a Helion Prime zenekarban:

A Helion Prime 2016 februárjában adta ki debütáló nagylemezét, amit a következő felállás rögzített: Heather Michele énekesnő, Jason Ashcraft gitáros, Jeremy Steinhouse basszer és Justin Herzer dobos.

Bővebben a 'Helion Prime' albumról itt írtunk.


Videó: Teljes felvétel a HELION PRIME Sacramento-beli koncertjéről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás