Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új felállással készült az ex-Exodus énekes Rob Dukes GENERATION KILL projektjének következő albuma


2018-09-22

Az egykori Exodus-frontember, Rob Dukes vezette Generation Kill a jövő évre új albumot ígér.

A Generation Kill legutóbbi, második nagylemeze - amit a Suicide Silence-szel, az All That Remains-szel, a Soulfly-jal és a Shadows Fall-lal közös munkáiról ismert Chris "Zeuss" Harris producelt - 'We're All Gonna Die' címmel jelent meg, 2013. november 15-én, a Nuclear Blast jóvoltából. Dukes és bandája most bejelentette, hogy jelenleg is ennek folytatásán dolgozik (szintén Zeuss-szal): 2019-ra tehát új Generation Kill album várható!

Emellett fény derült a Generation Kill új felállására is: az énekes Dukes-t és gitáros Jason Velez-t a jövőben Max Velez basszusgitáros és Craig Cefola (Wheelhouse Junction) dobos kíséri.

Mint most kiderült, az új (egyelőre cím nélküli) Generation Kill albumon vendégként nem más, mint az Exodus és a Slayer szólistája, Gary Holt szerepel.

A megújult formáció nemrég közzétett egy vadonatúj felvételt, ami egy Agent Orange-feldolgozás. Ez az új felállás első hivatalos felvétele. Íme a 'Bloodstains' premiere:

 

Dukes 2005 januárjában érkezett az Exodus-ba, Steve "Zetro" Souza helyére, akit 2004 szeptemberében rúgtak ki. Rob négy Exodus albumon énekelt - 'Shovel Headed Kill Machine' (2005), 'The Atrocity Exhibition... Exhibit A' (2007), 'Let There Be Blood' (2008), 'Exhibit B: The Human Condition' (2010) -; mindemellett működtette Generation Kill projektjét is.

Dukes kiválását 2014. június 8-án jelentette be az Exodus. A banda élén azóta ismét az egykori frontember, Steve "Zetro" Souza áll.

Dukes jelenlegi bandája, a Generation Kill tehát pillanatnyilag új dalokat és új nagylemezt rögzít, de az énekes emellett másik projektje, a Fragile Mortals debütáló albumának promóciójával is el van foglalva - ez 2017. október 13-án került forgalomba. És ha mindez nem lenne elég: Rob néhány hónapja kiadta első szólólemezét is!


Új felállással készült az ex-Exodus énekes Rob Dukes GENERATION KILL projektjének következő albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás