Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SIX FEET UNDER - itt a friss videoklip a 'Nightmares of the Decomposed' albumról: 'The Rotting'!


2021-02-11

A Six Feet Under tavaly ősszel kiadta új stúdiólemezét. A 'Nightmares of the Decomposed' október 2-án jelent meg, a Metal Blade Records jóvoltából.

A Six Feet Under új albuma a 'Nightmares of the Decomposed' címet kapta. A 2020. október 2-án megjelent (Metal Blade Records) nagylemez a 2017-es 'Torment' album folytatása.

A 'Nightmares of the Decomposed' a Six Feet Under első teljes értékű albuma, amin az egykori Cannibal Corpse / Deicide gitáros Jack Owen játszik. Az új lemezre 12 dal került fel, azzal a céllal, hogy a banda bebizonyítsa, hogy 25 év elteltével is műfaja csúcsán áll. Ez a lemez dinamikus, pokolian kemény, egyben pedig fülbemászó és kegyelmet nem ismerő - "egyszóval minden, amit a hűséges rajongók elvárnának ettől a halál-alakulattól".

Chris Barnes, valamint Jack Owen és Ray Suhy gitárosok, Jeff Hughell basszusgitáros és Marco Pitruzzella dobos több különböző stúdióban dolgozott az elmúlt hónapokban, de elsősorban a Miami-beli Criteria Stúdiót foglalta el (ahol olyan legendák fordultak meg az évek során, mint például az AC/DC, a Black Sabbath vagy az Aerosmith). A csapat Chris Carroll producer-hangmérnökre bízta a hanganyag véglegesítését és keverését;a maszterizálás pedig Chaz Najjar (Badlands Recording Stúdió) feladata volt. A lemez borítóját Luke Hunter tervezte.

Chris Barnes így nyilatkozott: "Az, hogy 25 év után ismét régi, Cannibal Corpse-beli bandatársammal, Jack Owen-nel dolgozhatok együtt, olyan érzés, mintha hazatértem volna... Egy holttestekkel teli szobába. Jack dalszerzői készségei és riff-munkái késztettek arra, hogy néhány igazán kegyetlen dalszöveget írjak erre az albumra, és végre ismét lángra kapjon elmém kreatív oldala".

A tracklista:
01. Amputator
02. Zodiac
03. The Rotting
04. Death Will Follow
05. Migraine
06. The Noose
07. Blood of the Zombie
08. Self Imposed Death Sentence
09. Dead Girls Don't Scream
10. Drink Blood Get High
11. Labyrinth of Insanity
12. Without Your Life

Az album megjelent normál és digipak CD-n, box-szettben, limitált LP-n, digitális változatban, valamint különféle merchandise-termékek formájában. A rendelési infók itt találhatók meg.

A lemez Németország hivatalos zenei toplistáján a 35. helyen végzett; Svájcban a 72. lett; az USA-ban pedig a 146. helyre került fel, a Billboard Top 200-as listáján.

2021 februárjában megjelent a legfrisebb promó-klip; a 'The Rotting' című szám hivatalos, Luke Hunter által rendezett videója - ez itt tekinthető meg:

Első ízelítőképpen az 'Amputator' és a 'Zodiac' című szám szöveges videóját, majd a 'Blood Of The Zombie' hivatalos klipjét osztotta meg a banda. Íme a premierek:

A Six Feet Under előző, 12. stúdióalbumát 2018. február 24-én adta ki a Metal Blade Records, 'Torment' címmel - erről bővebben itt írtunk. A banda ezen kívül a 2018-as évben piacra dobott egy korábban kiadatlan, "félretett" dalokból álló kollekciót is, 'Unburied' címen. 


SIX FEET UNDER - itt a friss videoklip a 'Nightmares of the Decomposed' albumról: 'The Rotting'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás