Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a POWERWOLF új szöveges videoklipje, az 'Incense And Iron'!


2018-07-25

A multinacionális power metal banda nemrég elkészült hetedik, 2018 nyarán megjelenő (Napalm Records) nagylemezével.

A Powerwolf a tavalyi év végén fejezte be a dalszerzői munkákat; januárban pedig stúdióba vonultak, hogy felvegyék a 'Blessed & Possessed' album folytatását. A rögzítés a svédországi Fascination Street Stúdióban zajlott, a neves producer, Jens Bogren (Arch Enemy, Amon Amarth, Kreator, stb.) közreműködésében.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a valahavolt legnagyobb kedvencünkkel, Jens Bogren producerrel közösen vághattunk bele ebbe a kalandba. Alig várjuk már, hogy kezdetét vegye a metal-őrület újabb epikus fejezete. Vigyázzatok; mi szóltunk!" - nyilatkozta Matthew Greywolf gitáros.

Az új album 'The Sacrament of Sin' címmel jelenik meg, 2018. július 20-án. Az album-bejelentést az alábbiképpen kommentálta Matthew Greywolf: "Nagyon büszkék vagyunk, hogy végre bemutathatjuk új albumuk csodálatos borítóját, ezzel együtt pedig elárulhatjuk a címet is: 'The Sacrament of Sin'. Epekedve várjuk már, hogy a világra szabadíthassuk ezt a szörnyeteget, veletek közösen megünnepelvén pályafutásunk újabb fejezetét. Semmi másra nem kell számítanotok, csakis egy intenzív masszára; habár ezúttal némi új elemeket is belevittünk a liturgiába!".

A tracklista:
01. Fire & Forgive
02. Demons Are A Girl‘s Best Friend
03. Killers With The Cross
04. Incense And Iron
05. Where The Wild Wolves Have Gone
06. Stossgebet
07. Nightside Of Siberia
08. The Sacrament Of Sin
09. Venom Of Venus
10. Nighttime Rebel
11. Fist By Fist (Sacralize Or Strike)
11. Midnight Madonna ("mailorder" bónusz track)

Mint most kiderült, az új kiadvány megvásárolható lesz 3-lemezes, exkluzív "earbook" változatban is - ebben a pakkban a teljes stúdióalbum mellett helyet kapott egy feldolgozás-lemez és egy nagyzenekari album is. A nagyzenekari lemezen a 'The Sacrament of Sin' dalainak klasszikus zenei változatai szerepelnek; míg a cover-albumon - ami a 'Communio Lupatum' címet viseli - a nemzetközi metal-színtér egyes neves szereplői játsszák a Powerwolf legnagyobb slágereit. Ennek borítója és tracklistája így néz ki:

01. Sacred & Wild - Epica
02. We Drink Your Blood - Saltatio Mortis
03. Kiss Of The Cobra King - Caliban
04. Resurrection By Erection - Battle Beast
05. Night Of The Werewolves - Heaven Shall Burn
06. The Evil Made Me Do It - Kadavar
07. Let There Be Night - Kissin' Dynamite
08. Amen & Attack - Mille Petrozza (Kreator) & Marc Görtz (Caliban)
09. Army Of The Night - Amaranthe
10. Nata vimpi cvrmi da / Ira Sancti (When the Saints Are Going Wild) - Eluveitie

Az új kiadvány tehát megrendelhető többféle változatban is - erről itt lehet bővebb infókat találni.

Az első három single, a 'Demons Are A Girl's Best Friend' és a 'Fire & Forgive' videoklipje, valamint az 'Incense And Iron' szöveges videója, plusz a stúdió-munkálatokat összefoglaló videó-sorozat első része itt érhető el:

A feldolgozás bónusz-lemezen szerepel többek közt a 'We Drink Your Blood' dal, a Saltatio Mortis előadásában; az 'Ira Sancti (When The Saints Are Going Wild)' az Eluveitie előadásában, a 'Sacred & Wild' az Epica előadásában, valamint az 'Army Of The Night' az Amaranthe előadásában. Az említett zenekarok mindehhez videoklipet / hivatalos hangklipet is készítettek:

Az új lemezt elsőként a német sajtó munkatársai hallhatták. Élményeikről az alábbi videóban számolnak be:

A Powerwolf idén nyáron fellép több európai fesztiválon is - köztük a dunaújvárosi Rockmaratonon (július 11-én). A teljes értékű lemezbemutató turnét október és november között rendezik meg. Íme az őszi turné hivatalos plakátja:

A Powerwolf legutóbbi, hatodik albuma - amiről itt írtunk - 2015. július 17-én jelent meg, 'Blessed & Possessed' címmel, az osztrák Napalm Records jóvoltából. Az előző anyag keverését Fredrik Nordström végezte, saját stockholmi Studio Fredman "gyárában".

A toplistákra is felkerült album 2017. január 6-án újra megjelent kibővített, dupla-lemezes digipak változatban, újratervezett borítóval. A 'Blessed & Possessed' tour-edition változata bónuszként egy koncertlemezt tartalmaz, amire a banda teljes, 2015-ös, Summer Breeze fesztiválos fellépésének felvétele került fel. Erről bővebb infók ezen a linken találhatók.


Itt a POWERWOLF új szöveges videoklipje, az 'Incense And Iron'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás