Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Első alkalommal lépett fel a Trixter gitárosával a DEF LEPPARD - itt a debütálás hivatalos felvétele!


2014-10-08

Szeptember 28-án adta első koncertjét a Def Leppard az őssejt-átültetés előtt álló Vivian Campbell-t helyettesítő Steve Brown (Trixter) gitáros társaságában.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

Brown szeptember 28-án, vasárnap mutatkozott be a Def Leppard színeiben, egy kaliforniai fellépés alkalmával, az NFL liga új sorozatának nyitó-napján, az Oakland Raiders és a Miami Dolphins mérkőzésének show-műsorán. Erről lentebb látható rajongói felvétel, valamint a frissen közzétett hivatalos performansz-videó.

Brown ezt követően Santa Ynez-ben, Rancho Mirage-ban és Temeculában is színpadra lép a bandával.

A Def Leppard eredeti gitárosa, Vivian Campbell - aki 1992-ben csatlakozott a csapathoz; korábban pedig a Dio-bandában és a Whitesnake-ben is játszott - tavaly nyáron jelentette be, hogy betegsége diagnózisa: Hodgkin's limfóma. Campbell szervezetében idén júniusban újult ki a kór; annak ellenére, hogy nemrégiben még úgy látszott, múlóban van a betegség. A zenész orvosai ezért szeptember végére őssejt transzplantációt tűztek ki. A sebészek a nyár folyamán különböző gyógyszerekkel és kezelésekkel tartották kordában a zenész rákos sejtjeit.

Campbell tehát sajnos nem tud részt venni az új Def Leppard album további munkálataiban sem, de bizakodva várja a jövő esztendőt.

A Trixter egy 1983-ban alakult hard rock banda, mely a '90-es évek elején rendkívül nagy mainstream sikereket ért el. Debütáló albumukról számos single-dal végzett előkelő helyen az amerikai toplistákon. Az 1995-ös feloszlást követően a banda 2008-ban állt újra össze. Azóta egy újabb nagylemezük is megjelent: a 2012-es 'New Audio Machine', melynek 2015-re elkészül a folytatása is.


Első alkalommal lépett fel a Trixter gitárosával a DEF LEPPARD - itt a debütálás hivatalos felvétele!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás