Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megszabadult rákos daganatától Bruce Dickinson


2015-05-15

Az Iron Maiden énekesét - a legfrissebb MRI-vizsgálat kimutatásai alapján - teljes mértékig "rákmentesítették".

Mint arról beszámoltunk, az együttes énekese, Bruce Dickinson nemrégiben egy hét-hetes rák-ellenes kezelésen esett át. A chemoterápia sikeresnek bizonyult: Dickinson immáron teljes mértékben megszabadult nyelvének rákos tumorától.

Az énekes május 15-én, pénteken a következőket közölte: "Szeretném megköszönni a fantasztikus orvosi csapatnak a kezeléseket, és a csodálatos végkimenetelt. Családomnak több szempontból is nehéz volt ez az időszak; még nehezebb is, mint nekem.
Ugyanakkor szeretnék szívből szóló köszönetet mondani minden rajongónknak a kedves és biztató szavakért. Általában erősen hiszek abban, hogy a pozitív hozzáállás rendkívül fontos; és az a hatalmas mértékű bátorítás, amit a globális Maiden-családtól kaptam, csak még inkább segített nekem ebben.
Pillanatnyi motiváltságom szinte legyőzhetetlen; szóval már alig várom, hogy mihamarabb visszatérhessek a megszokott üzleti ügyekhez
".

Rod Smallwood, az Iron Maiden menedzsere az alábbiakat adta hírül: "Természetesen mindannyian nagyon boldogok vagyunk, hogy Bruce orvosai teljes mértékig megszabadították őt a betegségtől.
Annak ellenére, hogy Bruce természetéből fakadóan epekedve várja, hogy visszatérhessen a Maiden ügyeihez, beletelik még egy kis időbe, mire minden energiáját beleadhatja a munkába. Ennek okán a banda idén már nem fog turnézni és koncertet adni. Tisztában vagyunk azzal, hogy rajongóink megértik a helyzetet, mivel mindannyiónk érdeke, hogy Bruce felépüljön és visszaszerezze eredeti lendületét.
Jelenleg azon vagyunk, hogy sikeresen elvégezzük a végső simításokat az Iron Maiden új stúdióalbumán. Ez néhány héten belül meg is fog történni. A lemez kiadása talán már ebben az évben meg is valósulhat
".

Egyelőre nem sokat tudni a banda új albumáról, de az biztos, hogy a Maiden (a pletykák szerint Franciaországban) Kevin Shirley producer társaságában végezte az anyag felvételeit (habár a munkálatokat néhány hónapra elhalasztották Dickinson betegsége miatt). Decemberben itt írtunk a banda izgalmas hírekkel teli karácsonyi üdvözlőlapjáról.


Megszabadult rákos daganatától Bruce Dickinson
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás