Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Lemezszerződést kötött a MORBID ANGEL - 2017-re várható az új album


2016-08-03

A veterán death metal banda visszatérő frontembere, Steve Tucker nemrég elárulta, hogy jelenleg az új nagylemez "megtervezése" zajlik.

A Morbid Angel korábbi énekese, Steve Tucker egy évvel ezelőtt tért vissza a felállásba. Ez a váltás azután történt, hogy a Morbid Angel megvált David Vincent frontembertől. Ugyanekkor Tim Yeung dobos (15 év után) és Desthructor (7 év után) is távozott a bandából. Trey Azagthoth gitáros szintén ekkor közölte, hogy ő és Tucker új Morbid Angel albumon dolgozik.

Néhány hete a Metal Messiah Rádió készített interjút Tuckerrel - aki nem mellesleg nemrég új Warfather albumot adott ki - többek közt azzal kapcsolatban, mi zajlik jelenleg a Morbid Angel háza táján. A frontember így válaszolt a kérdésre: "A Morbid jelenleg nagyon komolyan tervezget... Pillanatnyilag minden a tervezgetésről, ütemezésről szól. Azon vagyunk, hogy minden feltételt megvalósítsunk egy új album összeállítására. Ez azt jelenti, hogy jelenleg a stúdiózás dátumainak lefoglalásán vagyunk...".

Tucker korábban már elmondta, hogy azért tért vissza a Morbid Angel-be, hogy "egy teljes értékű death metal-albumot készítsen" a bandával: "Mivel a Morbid Angel alapvetően egy vérbeli death metal banda; ezért a következő lemez is ilyen lesz: agresszív és underground death metal"...

A legfrissebb hírek szerint Tucker és bandája lemezszerződést kötött a Motörhead elsőszámú partnerével, a UDR Music kiadóval (Japán kivételével a világ minden területére).
"Rendkívül izgatottak vagyunk az új szerződés miatt" - közölte Tucker. "Alig várjuk már, hogy elkészüljön ez az album; utána pedig leromboljunk minden színpadot. A UDR egy fantasztikus kiadó, ami hihetetlen mértékben támogatja minden partnerét. Mondanunk sem kell, igazán büszkék vagyunk, hogy mi is ide tartozhatunk. Egy sikeres kapcsolat elé nézünk!".

Az új Morbid Angel album megjelenését 2017 tavaszára tervezik. Friss hírek hamarosan...

Tucker - aki első körben 1997 és 2001, majd 2003 és 2004 között volt a Morbid Angel frontembere / énekes-basszusgitárosa - egy 2014-es interjúban fejtette ki a véleményét a Morbid Angel legutóbbi, 2011-es 'Illud Divinum Insanus' albumával kapcsolatban (amelyen a banda a tradícionális death metal hangzást indusztriális, elektronikus elemekkel vegyítette): "Nincs mit mondanom erről a lemezről... A rajongóknak van egyedül joguk arra, hogy véleményt alkossanak. A Morbid Angel pedig régen arról volt híres, hogy azt játszák, amit ők maguk akarnak; nem pedig azt, amit néhány ember szerint csinálniuk kéne...".


Lemezszerződést kötött a MORBID ANGEL - 2017-re várható az új album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás