Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ACCEPT - hamarosan Budapesten is bemutatják a 'The Rise of Chaos' albumot; itt a hivatalos turné-trailer!


2017-12-28

A veterán német metalbanda 'The Rise of Chaos' címmel új stúdiólemezt adott ki augusztusban, a Nuclear Blast jóvoltából. Az album európai promóciós turnéja 2018 januárjában indul.

A 'The Rise of Chaos' az Accept negyedik nagylemeze, amit a Nuclear Blast ad ki. Az újjáalakulást követő albumok  - 'Blood of the Nations', 'Stalingrad', 'Blind Rage' - folytatása hűen viszi tovább a tradíciót: egy vérbeli heavy metal-támadással kell számolni.

A 'The Rise of Chaos' borítóját nem más, mint a híres magyar grafikus, Havancsák Gyula (Stratovarius, Elvenking, Grave Digger, stb.) készítette.

"A 'The Rise of Chaos' olyan témát karol fel, ami érinti mindennapjainkat. Bármerre is járunk a világban, mindenhol felfedezhető valamilyen szintű - rejtett vagy láthatatlan - pusztítás; és ez a tény alapjaiban változtatja meg a világot, amiban eddig éltünk. Ami ma még a miénk volt, azt holnapra elvehetik - ez pedig roppantul irritáló dolog; lévén senki sem tudhatja, ki és mi lesz a következő. Az új lemez borítóján élő világunk utolsó stádiuma látható: a világ mostanra teljes elpusztult - ez már a katasztrófa végkifejlete..." - magyarázza az illusztrációt Wolf Hoffmann gitáros.

Az új album megrendelhető digitálisan, CD-n, limitált box-szettben és többféle színű dupla bakeliten (ízelítőképpen az előrendeléshez lentebb megtekinthető egy hivatalos promó-videó, plusz a lemez első hivatalos előzetesei).

A tracklista:
01. Die By The Sword
02. Hole In The Head
03. The Rise Of Chaos
04. Koolaid
05. No Regrets
06. Analog Man
07. What’s Done Is Done
08. Worlds Colliding
09. Carry The Weight
10. Race To Extinction

A lemez címadó dala önmagában is megvásárolható digitális single-ként, a Nuclear Blast online shop-jában. Később (Scott Diussa által rendezett) videoklip formájában is megjelent a dal; alább pedig megtekinthetők a kisfilm forgatásán készült dokumentációk és a hivatalos album-előzetesek!

A 'Koolaid' című szám hivatalos szöveges videója:

Az Accept egy exkluzív koncerttel ünnepelte az új lemez megjelenését, a világhírű német Wacken Open Air fesztiválon, augusztus 3-án. A speciális szett három részből állt, bemutatván a legendás banda halhatatlan kreatív energiáját. Első körben a klasszikus Accept-dalok hangzottak el, a '80-as / '90-es éveket felölve; míg a második szett során Wolf Hoffmann adta elő tavalyi évben megjelent, visszatérő szólóalbuma, a 'Headbangers Symphony' egyes dalait (Beethoven-, Vivaldi- és Mozart-feldolgozásokat); méghozzá a Cseh Nemzeti Szimfónikus Nagyzenekar társaságában. A harmadik felvonásban pedig az első két szett egyesült: régi és új Accept dalok csendültek fel, a cseh nagyzenekar közreműködésében, egy komplex multimédia-műsorral kísérve. Az Accept koncertje a Wacken éves 'Night To Remember' produkciójának idei show-ja volt (az utóbbi években bevett szokássá vált a fesztiválon, hogy legendás metalbandák egy este erejéig olyan többórás produkcióval készülnek, amilyet korábban soha senki nem látott).

2018. január 12.-i kezdettel az Accept egy nagyszabású európai turné keretében mutatja be a 'The Rise of Chaos' albumot. A banda január 21-én a budapesti Barba Negrában is színpadra lép. A körút dátumai és állomásai itt tekinthetők meg; alább pedig elérhető a hivatalos turné-trailer.

A Nuclear Blast 2017. január 13-án adta ki az Accept aktuális koncert-anyagát, a 'Restless and Live'-ot, amiről bővebben itt írtunk. A banda ezt megelőző kiadványa a 2014-es, 'Blind Rage' című stúdióalbum volt, ami a harmadik Accept lemez volt, amin Mark Tornillo énekel.


ACCEPT - hamarosan Budapesten is bemutatják a 'The Rise of Chaos' albumot; itt a hivatalos turné-trailer!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás